Kós Hubert

Kós Hubert és Kovács Benedek bejutott a döntőbe 200 méter háton pénteken a római úszó Európa-bajnokságon. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján.


Boho Industrial Style Residential Apartments Design Swan Interior Architecture Interior Design Apartment Design

Hatalmasat úszott és remek hajrával győzött a 200 vegyes döntőjében Rómában és Európa-bajnok lett a fiatal sportoló.

. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen szerdán a római úszó Európa-bajnokságon. Az UTE versenyzője az esti programban a 200 méter hát döntőjében lesz érdekelt ugyanakkor jelezte ennek ellenére ott lesz ebben a számban is az elődöntőben ez ugyanis közel áll a szívéhez és az. A 24 éves versenyző délelőtt 15681 perces egyéni csúccsal.

Kós a második idővel került a fináléba ahol ígéretéhez híven erősen kezdett. A 19 esztendős Kós a 200 méter vegyes fináléjában ugrott medencébe. Az UTE 19 éves versenyzője délelőtti idejét 20065 megjavítva 15938 perccel csapott célba.

A UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen. Kós Huberté volt a legjobb reakcióidő a rajtnál 100 méternél fél testhosszal vezetett. Az UTE versenyzője ígéretéhez híven erősen kezdett elsőnek fordult ötven méter után.

Bár 150-nél a mellúszó résztáv után a második volt a befejező 50 méteren gyorson mindenkinél jobban úszott. Háton növelte előnyét majd mellen a második helyre csúszott vissza de a hajrát ő bírta a legjobban és nagy győzelmet aratott 15772 perces eredménnyel. A két magyar közül elsőként Kovács ugrott medencébe.

Kós a második idővel került a fináléba ahol ígéretéhez híven erősen kezdett. Kós Hubert megcsinálta. A keddi nap utolsó programja a 4x200-as mixed váltó volt.

Helyen végzett 200 méter pillangón. Kós Hubert a második idővel bejutott a döntőbe 200 méter vegyesen. Késely Ajna bronzérmes Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson.

Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. A UTE 19 éves versenyzője 15772 perccel diadalmaskodott megszerezve a felnőtt mezőnyben első nagymedencés érmét világversenyen. Ugyanebben a számban Kós Hubert egyéni csúcsát 5152 megközelítve 5188 másodperccel a negyedik idővel jutott tovább.

A magyar csapat 5 arany- 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában. Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság szerdai zárónapján.


Pin Pa Hubert


4 10 Coral White 3 4 Length Top Fred David Lrg Tops Clothes Design Women Shopping


Pin On Hubert


Intense Boho Industrial Interiors Industrial Interiors House Design Wabi Sabi Interior


Pin On Hubert


Pin On Hubert


The House Owner Is Seated On A Banquette In The Living Room Hubert Zandberg Designer Living Room Art Oil Painting Abstract City Painting


Hubert Cumberdale Salad Fingers Finger Cartoon Charlie The Unicorn


On Hiatus On Twitter Fire Emblem Characters Fire Emblem Emblems


How I Feel Going To A University None Of My Close Friends Are Going To Fixed Salad Fingers David Firth Rusty Spoon


Pin On Hubert


Pin On Hubert Cance S Soldiers


Jeremy Fisher Salad Fingers Jeremy Rusty Spoon


Hellyon White Belial I Love You On Twitter Fire Emblem Warriors Fire Emblem Fire Emblem Games


Pin On Hubert


Pin By Baby Daewon On Our Badminton Athlete Atlet Badminton


341 Me Gusta 4 Comentarios Casa Veronica Interiors Casa Veronica En Instagram Country House In Ouled Ben Tropical House Morocco House Moroccan Homes


Pin On Hubert


Omma Santorini Hotel Architecture Greek Island Greece Hotels

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel